Skip to main content

Wind voor "A" deelt heerlijke polderaardappelen uit op de dorpsdag in Stabroek

| VLEEMO | Nieuws

Er scheen een stralende zon op de Dorpsdag van Stabroek, een lokale feestdag met allerlei activiteiten voor jong en oud. Onze Wind voor "A" stand kon rekenen op heel wat belangstelling, er werden heerlijke polderaardappelen uitgedeeld aan de bezoekers. Wie een zakje verse aardappelen meenam, kon in ruil een vrijblijvende gift doen ten voordele van vzw De Vluchtheuvel.

Terwijl de volwassenen hun aardappelvondst verzamelden, werd er ook aan de kleinsten gedacht. De kids konden hun vaardigheden op mini-tractors testen tussen een parcours dat werd opgesteld uit strobalen. We zagen ook heel wat lachende gezichten op en neer springen op de springkastelen van Vleemo en Wind aan de Stroom

De Dorpsdag was niet alleen een dag vol plezier en lokale producten, maar ook een gelegenheid om de solidariteit in de gemeenschap te versterken. Dankzij de aardappelen van Wind voor "A", kon vzw De Vluchtheuvel rekenen op extra steun om hun belangrijke werk verder te zetten.

Deze feestdag toonde opnieuw de warme dorpssfeer van Stabroek, waar tradities, plezier en samenhorigheid hand in hand gaan!

20240929_Dorpsdag_Stabroek_1.jpg

20240929_Dorpsdag_Stabroek_4.jpg

20240929_Dorpsdag_Stabroek_5.jpg

 20240929_Dorpsdag_Stabroek_2.jpg 

 20240929_Dorpsdag_Stabroek_3.jpg 

20240929_Dorpsdag_Stabroek_6.jpg