Vlaamse Ecologie Energie Milieu Onderneming

CorrespondentieadresHoge Weg 157, 2940 Hoevenen
Maatschappelijke zetelAmsterdamstraat 18, 2000 Antwerpen
T. 03 206 02 20 |

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren hun deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens een schot in de roos. In 2018 vindt Voka Open Bedrijvendag plaats op op zondag 7 oktober van 10u tot 17u, zowel in Vlaanderen als in Brussel. Als bezoeker krijg je de unieke kans om te ontdekken hoe je favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven te werk gaan, waar je buurman werkt,.... Voor een bedrijf is het dan weer dé gelegenheid om trots te tonen wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt en uit te pakken met nieuwe gebouwen, producten, collega's en nog veel meer!

Dit jaar staat “Iedereen Ondernemer” centraal tijdens Voka Open Bedrijvendag. Ondernemerschap vinden we immers overal terug. Een onderneming is in de eerste plaats het resultaat van gemotiveerde en ondernemende medewerkers. Het is wat onze bedrijven zo uniek maakt: goesting, drive en passie. Dat zullen de bezoekers aan Voka Open Bedrijvendag ook aan den lijve kunnen ondervinden.

Voka Open Bedrijvendag is immers veel meer dan een gewone opendeurdag. In de meeste bedrijven gaat de productie gewoon door. U zal getuige zijn van hoe onze producten vorm krijgen op de werkvloer. Het zijn veelal de medewerkers zelf die toelichting geven bij hun werk. In de afgelopen jaren mocht ik ervaren dat ze dit met veel trots en passie doen. Dat enthousiasme werkt vaak aanstekelijk want elk jaar vinden meer bezoekers de weg naar Voka Open Bedrijvendag.

Laat u dus tijdens Voka Open Bedrijvendag gerust verrassen en charmeren door onze bedrijven en hun medewerkers. U zal alle zintuigen kunnen gebruiken: proeven bij voedingsbedrijven, luisteren naar de boeiende ondernemersverhalen, voelen bij de maakbedrijven of uw ogen de kost geven bij de meest innovatieve bedrijven. Voka Open Bedrijvendag is er voor jong en oud.

Net als in 2016 zal ook Vleemo deelnemen aan Open Bedrijvendag. Bekijk hier wat u kan verwachten op de sites van VLEEMO en hoe u deze kan bereiken op 7 oktober. 

Meer info over Open Bedrijvendag vindt u op www.openbedrijvendag.be